Keväällä saatiin Semppiksen hoitotätiltä syysleimuja, joka oli puolestaan saanut ne naapurilta. Ihan hyvin lähtivät kasvamaan ja nyt kukkivatkin, mutta oisko joku tauti niissä kun on ihmeellisiä harmaita läiskiä lehdissä. Aika kivan näkönen kukka. Näitä on vissiin useamman värisiä.(?)

836170.jpg

Oispa oikee kamera kun tolla kännykällä ei oikeen saa kunnon kuvia, eikä varsinkaan hyvin sellasia, missä näkys puutarhasta kokonaisuuksia. No joo. Viola79:lle tässä kuva kukasta, jonka toit meille alkukesästä. Vielä on hengissä ja kukkinut tosi hienosti koko ajan. Kiitos vielä!

836167.jpg

Noissa molemmissa kuvissa näkyy kiviä. Keväällä mä innostuin keräämään kiviä kasoiksi eripuolille pihaa. Talon seinustaa kiertää kivireunus ja joitain kukkapenkkejä. Ne on ihan kivannäkösiä, mutta pihalla, joka vilisee keltiäisiä, ei mikään hyvä ratkasu. Jos jollakin on joku luomuvinkki keltiäisten torjuntaan, niin kertokaa. Myrkkyä ei haluta levittää, varsinkaan kun keltiäisiä on ihan joka puolella ja Semppis tonkii myös kaikkialla. Niitten kanssa tulee toimeen hyvällä säällä, mutta sateen ja ukkosen edellä keltiäiset on kauheen agressiivisia. Ne oikein kiipeää jalkaa pitkin puremaan. Ärsyttäviä olioita, mikähän niittenkin elämän tarkoitus on?

Tässä eilisillan tomaattisato. Ovat tosi hyvänmakuisia.

836172.jpg