Pitkästä aikaa täällä taas.

En ole kauheasti ehtinyt mitään väsäillä töiden, kotitöiden ja lasten kanssa. Nyt kuitenkin hiihtolomalla jotain. Kävin eilen kirpparilla ja löysin sieltä pienen merellisen avainkaapin(?), josta heti tiesin tulevan kesämökin. Muistin, että olen aiemmin jostain kirpparilta löytänyt pienen soutuveneen, joka sopii kaapin kanssa yhteen kuin nakutettu. Lähestulkoon muukin kalustus on kirppislöytöjä. En ole kovin aktiivisesti näitä nukkekotijuttuja harrastanut, mutta kaikkea pientä olen kirppiksiltä ja askartelukaupoista hamstrannut.

Ihan ensiksi tapetoin seinät oikealla tapetilla ja lattiaksi laitoin puukuvioista pahvia, joka on ollut jossain lasten lelupaketissa. Lattialistana grillitikkua.

Hylly on tehty jäätelötikusta ja Tiimarin puukuviosta, jonka pilkoin osiin. Hyllyllä oleva kynttilänjalka on helminauhasta ja on ollut käytössä jo lapsuuden aikaisessa Lundbyssa. Kynttilä on akryylimaalilla maalattua hammastikkua. Simpukka kukka-amppelista ja ollut jo Lyndbyssa aikanaan (20v. sitten). Pöytä on likööripullon korkki, jota vähän lyhensin. Pöytäliina kangas nauhaa, tuoli lapsuuden nukketalosta, samoin vati, rinkelit vadissa puuhelmiä, kamiina ja pikari kirppikseltä, kissa suklaamunasta, samoin banjo (maalattu akryylimaalilla), matto fleecepala.

Hylly kirppikseltä ja lisäsin siihen puuosia, vaakuna on irronnut jostain matkamuistosta, kengät suklaamunahahmoilta ja maalattu akryylimaaleilla. Mökkiin tulee ehkä vielä seinille jotain ja laatikkoon mietin laituria. En tiedä vielä.