Käytiin tänään Semppiksen, mummon ja papan kanssa lakkautetun koulun huutokaupassa. En kyllä tainnut mitään kovin järjellistä ostaa, mutta niin kai sitä huutokaupassa usein käy...

1017000.jpg

Ostin kolme tällaista pinoa vanhoja Arabian lautasia. Osa ihan ehjiä, osassa pieniä kolhuja, monen pohjassa lukee Koulu Keittola. Mukana oli 4 saman sarjan siniraita reunaista mukia, jotka eivät ole kauhean hyviä, mutta minusta tosi ihania. Tuon vasemman puoleisen lautaspinon päällä on vihreä reunaisia emalimukeja, joita huusin laatikollisen, ehkä parikymmentä kappaletta. En tiedä mitä niillä teen, mutta nekin on ihania. Että on mammukalla nyt astioita. Lisäksi huusin pari euron kasaa, siksi, että toisessa oli saksen teroitin, joka on jo pitkään pitänyt ostaa ja toisessa kasassa oli kaksi vohvelirautaa. Huusin myös neljä opetustaulua. Yksi niistä on tällainen hieno norsuaiheinen. Osasta tauluja huudettiin tosi suuria summia milestäni.

1017001.jpg

Eteisessä oli myös ilmaiseksi jaossa oppikirjoja, joita otin. Etenkin historian kirjoissa on hienoja kuvia, vaikka decoihin. Pihalla oli myös roskalava, josta kaivelin pientä hilpetööriä mukaan ja kirjoja. En kyllä ollut ainoa, jota kiinosti tämä "tarjouslaari".

1017003.jpg