Mä olen ihan toivoton hamsteri keräämään ja säilyttämään kaikenlaista roskaa. Nyt tällä viikolla ollaan siivottu ristiäisiä varten ja taas joutu heittämään säästöjä pois. Kuten muovirasioita. Olivat lähinnä pestyjä margariini purkkeja. Jostain syystä kirpasee heittää pois vaikka niitä vielä jäi vaikka kuinka paljon :D oisko jollakin ideaa voisko rasioita käyttää muuhunkin kuin pakastukseen ja säilyttämiseen?

Mä kerään talteen myös:

-Vessapaperirullat serkun koiralle. Serkku tekee niistä leluja kai siten, että laittaa sinne jonkun raksun sisälle ja taittaa päät. Koiralla on sitten päivällä tekemistä, kun kaivelee rullasta namupalan. Tehdään me joskus jotain askarteluja Semppiksen kanssa rullista itsekin.

-Kahvipussit annan tutuille, jotka tekee niistä kaikenlaisia juttuja ompelemalla.

-Karkkipusseja olen keränny ja vienyt TaitoShopiin, josta lähettävät ne MAKEEdesignille, jossa tekevät niistä pusseja ja kasseja.

-Kukka- ja taimiruukut kerään talteen. Käytetään tietysti itsekin, mutta viedään ne takaisin puutarhalle. Ei kannata heittää keväällä ruukkuja pois, vaan kysyä taimitarhalta/puutarhalta, jossa käyt voiko ruukut tuoda takaisin. Me kysyimme ja olivat ihan mielissään, sillä ne ovat kuitenkin ihan rahan arvoista tavaraa.

-Rikkinäiset vaatteeet säästän matonkuteiksi. Äiti tekee tosi ihania räsymattoja ja jos olis aikaa haaveilen itsekin joskus tekeväni niitä. Ehkä joskus. Niin ja kuteita leikatessa säästämme tietysti napit, nauhat ja nippelit. Ja joskus jotkut vaatteet päätyvät räteiksi.

-Lahjaparerit ja narut kerään talteen. Ainakaan kahteen tai kolmeen jouluun en ole ostanut paperia, kun olen säilönyt edellisvuotiset.

Jatketaan taas joskus toiste.